fbpx

Мер Долини інкогніто в костюмі Санта-Клауса розпитав містян про свою роботу. ВІДЕО

Суспільство 08:22, 31.01, 2018

У соціальному експерименті "Мер під прикриттям" узяв участь міський голова Долини Володимир Гаразд. Він збирав претензії містян, замаскувавшись під Санта-Клауса.

Жителям Долини про появу "муніципального святого Миколая" сповістили по радіо. Мер підготувався до критики, бо без неї, каже, не буває ніякої діяльності. Своїми результатами він має підстави пишатися, адже після встановлення системи відеоспостереження на вулицях злочинність у місті знизилася наполовину. Третина багатоповерхівок міста вже утеплені, а Долина є загальнодержавним лідером у галузі енергозбереження, йдеться в сюжеті ТСН.

Із бородою та в окулярах градоначальник виявився цілковито непізнаваним на вулиці, але не у своєму офісі. Там його розсекретили за взуттям. "Черевики знайомі", – сміялися співробітники мерії. Назовні Гаразд пішов, аби зібрати думки щодо наступних змін у Долині. Першими з конструктивними пропозиціями виступили місцеві пенсіонерки, які просили про цікаве дозвілля. Згодом пролунали думки про реконструкцію всіх будинків, ремонт доріг, дитячі майданчики та спортивну інфраструктуру, освітлення, вирішення проблеми бездомних собак тощо.

Мера люди здебільшого не впізнавали. Особливо кумедний епізод трапився із чоловіком, який називав себе його приятелем і твердив, що будь-що впізнав би Гаразда, але Санта-Клаус – то не він. А дехто оцінив роботу актора і запросив "Санту" на корпоратив – за 500 грн за дві години та додаткові гроші за фото.

Гаразд експериментом лишився задоволений і зауважив, що попри місце в топ-5 рейтингу мерів-новаторів йому є над чим працювати в Долині.

"Кажуть, що тут є гральні автомати. Собаки, дороги неремонтовані… Критика – можливість для покращення. Таке маленьке перевтілення дає можливість почути не фальшиві слова, а щирі слова. І критику, і не дуже приємні", – пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: