fbpx

Мер Франківська похвалив ЄРЦ за роботу "без політики"

Суспільство 11:16, 21.10, 2014

Рівень оплати населення за надані житлово-комунальні послуги комунальному підприємству "Єдиний розрахунковий центр" становить 93,9%.

"Це є поки що найвищий показник з часу діяльності підприємства. З урахуванням поточних і капітальних ремонтів, які населення сплачує окремо, то рівень оплати становить майже 97%", – сказав на апаратній нараді заступник директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку МВК Ігор Сенчук.

За його словами, якщо збережеться така тенденція, то, за підсумками року, населення розрахується з ЄРЦ на 98%.

"Це той рівень, які мали ЖЕО на момент ліквідації", – сказав комунальник.

Міський голова Віктор Анушкевичус натякнув, що раніше у роботі ЄРЦ було більше політики, ніж роботи.

"Все взаємопов’язане, і яскравий приклад тому ЄРЦ. Тому що коли ЄРЦ запрацювало, там було дуже багато політики. Дехто з прапором бігав по місту Івано-Франківську, ніяк не міг заспокоїтися", – сказав міський голова.

За словами міського голови, коли підприємство почало реально працювати, мешканці міста почали вчасно розраховуватися за послуги.

"Тобто, якщо організація працює і надає якісні послуги, то є майже стовідсоткова гарантія, що за ці послуги підприємство буде отримувати гроші. А якщо послуги неякісні, то, вибачте, наплювати на таке відношення і, безумовно, люди платить не будуть", – міркує Анушкевичус.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: