fbpx

Марцінків вимагає пояснюючі в керівників департаментів, які мають менше тисячі підписників у facebook

Суспільство 08:50, 18.09, 2018

На сьогоднішній оперативній нараді міський голова Руслан Марцінків доручив подати службові записки з поясненням керівникам департаментів міськвиконкому, в яких менш як тисячу підписників на facebook.

Діяльність виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради почали активніше висвітлювати в мережі Інтернет. За словами керуючого справами виконавчого комітету Андрія Лиса, інформацію подають на 31 веб-сайті і 31 сторінці у соцмережі facebook. 

Цього тижня має запрацювати сайт департаменту архітектури. За словами Лиса, Управління інвестиційної політики в мережі не було активним до серпня.

"Ти весь такий сучасний, прогресивний, сидиш там на Промприладі, а сайт запустити не можеш", – звернувся мер Марцінків до керівника управління Ігоря Попадюка.

Той запевнив, що сайт управління вже працює.

Андрій Лис повідомив, що найпопулярніші сторінки  міського голови, департаменту ЖКГ та департаменту культури.

Руслан Марцінків вичитав керівників департаментів, які мають надто мало підписників: 250 чоловік  в департаменті архітектури, трохи більше як 700  ЦНАП, 44 підписники  фінансове управління виконкому. 

"Все, що має менше тисячі підписників,  не працює", – сказав Марцінків і доручив подати службові записки, в яких пояснити, як далі будуть розвивати сторінки.

Міській ритуальній службі для підвищення популярності мер запропонував на сайті відобразити вартість послуг чи некролог.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: