fbpx

Мерінов пропонує встановити "розумні зупинки" на вулиці Івасюка

Суспільство 19:59, 11.01, 2017

Депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов пропонує встановити по вулиці Івасюка "Розумні зупинки" з підігрівом, безкоштовним Wi-Fi і афоризмами.

озумні" зупинки – з підігрівом, безкоштовним Wi-Fi і афоризмами Сковороди уже з'явилися у Дніпрі.

"І нашому місту такі б зупинки здались. Вже і місце для них є по вул. Івасюка", – пише Віталій Мерінов у соціальній мережі Фейсбук.

Депутат Івано-Франківської міської ради від партії "Українське об’єднання патріотів" давно докладає зусиль до встановлення зупинок на вулиці Івасюка. 

Зокрема, ще восени на прохання мешканців Віталій Мерінов звертався до міської влади стосовно облаштування зупинки неподалік ресторану "Легенда", навпроти "Станіславської торгової компанії".

"Є ще декілька ділянок на цій вулиці, де також немає облаштованих зупинок. Очікуючи на транспорт, старшим людям нема де посидіти деякий час, не говорячи про те, що на таких зупинках неможливо сховатись від дощу чи снігу. Отримав відповідь, що ще у квітні 2014 року виконавчий комітет надав дозвіл суб'єктам господарювання на розміщення типових зупинкових комплексів за цими адресами", – розповідає Віталій Мерінов.

Депутат від УКРОПу вважає, що необхідно зобов'язати цих підприємців, щоб ближчим часом було встановлено зупинки на Івасюка.

Окрім того, Віталій Мерінов зачитав запит щодо встановлення зупинок на вулиці Івасюка на позаминулій сесії міської ради, за який проголосували більшість депутатів.

Нещодавно Віталій Мерінов звертався також до Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міста. "Мені сказали, що вже повідомили підприємця, але ситуація не змінилася…"  написав депутат.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: