fbpx

Мерія Франківська разом з обленерго займеться ремонтом проблемних електромереж

Суспільство 14:23, 29.12, 2017

В АТ "Прикарпаттяобленерго" підготують карту проблемних будинків Івано-Франківська, а також прорахують витрати на заміну мереж.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків після зустрічі з керівництвом АТ "Прикарпаттяобленерго".

"Багато зроблено роботи за цей проміжок часу: відкрито центр обслуговування споживачів, де нещодавно було введено електрону чергу; важливою є тема субсидий, яка активно користується попитом серед мешканців і є вкрай необхідною. Обговорили план щодо ремонту доріг біля закладу. Вулицю Індустріальну будемо робити вже наступного року. Також важливою темою бесіди стало обговорення наших спільних планів на наступні роки, а саме – меморандуму щодо заміни тепломереж на 2018 рік. Так, визначили пріоритетні вулиці на найближчий час – це вулиця Української Дивізії, Молодіжна та Покутська. Є проблеми із зовнішніми та внутрішніми мережами, і ми вирішили, що "Обленерго" підготує карту проблемних будинків, а також прорахує витрати на заміни мереж. Дуже приємно, що підприємство підтримує нашу ініціативу стріт-артів і підготує стіни трансформаторних підстанцій, щоб художники їх розмалювали",  написав Марцінків.

Він також зазначив, що йому імпонує ідея створення футбольної академії в Івано-Франківську для талановитих дітей віком від 13 до 19 років з міста, області та України, яка буде поєднувати навчальний та тренувальний процеси.

"Таким чином, ми забезпечимо розвиток нашого місцевого футбольного клубу "Прикарпаття" та футзального клубу "Ураган", які створюють хороший імідж нашому місту. Так зможемо поглибити співпрацю приватного та міського капіталу на благо розвитку спорту та пропаганди здорового способу життя",  додав міський голова.

Нагадаємо, Руслан Марцінків неодноразово різко висловлювався на адресу АТ "Прикарпаттяобленеро". До прикладу, нещодавно він заявив, що причиною неякісного теплопостачання у деякі будинки є те, що співласниками "Станіславської теплоенергетичної компанії" є ті ж люди, що є співвласниками ПАТ "Прикарпаттяобленерго". Марцінків також пообіцяв наступного року перевести всіх клієнтів СТЕКу до "Теплокомуненерго".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: