fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Мерія обіцяє в наступному році облаштувати у Франківську п'ять футбольних полів та спортивних майданчиків

Мерія обіцяє в наступному році облаштувати у Франківську п'ять футбольних полів та спортивних майданчиків

Спорт 21:12, 18.12, 2017

У '`ятьох закладах освіти спорудять футбольні поля. Нове будівництво поля зі штучним покриттям очікують учнів ЗШ №19, 25, 22. У ЗШ №18 передбачений капітальний ремонт спортивного майданчика із синтетичним покриттям, а у ЗШ №24 заплановано будівництво нового поля стандартних розмірів із синтетичним покриттям та влаштуванням спортивних майданчиків багатофункціонального призначення.

Про це інформує прес-служба МВК.

Окрім загальноосвітніх шкіл, спортивне поле зі штучним покриттям облаштують ще й у сквері "Первоцвіт".

Багатофункціональний дитячий спортивний майданчик спорудять на вул. Целевича, 1, комплексний спортивний майданчик з полями для ігрових видів спорту на вул. Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202, а в дворі на вул. Івасюка, 46 – встелять основу та встановлять спортивно-ігрові споруди.

Продовжить в новому році діяти й Програма будівництва, реконструкції, капітального ремонту малих архітектурних форм дитячих спортивних та ігрових майданчиків в мікрорайонах та освітніх закладах м. Івано-Франківська на 2017-2020 роки.

Також у міському бюджеті передбачено фінансування для будівництва басейну у ФОК.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, забезпечення якісного та комфортного дозвілля дітей завжди було у пріоритеті при плануванні робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: