fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Мерія зобов'яже фірму свободівця, яка неякісно відремонтувала ігровий майданчик на Каскаді, усунути недоліки за свій кошт

Мерія зобов'яже фірму свободівця, яка неякісно відремонтувала ігровий майданчик на Каскаді, усунути недоліки за свій кошт

Суспільство 10:56, 06.03, 2018

Міський голова Івано-Франківська пообіцяв, що підрядник, який неякісно відремонтував ігровий майданчик "Фортеця" на Каскаді, переробить все за свій рахунок.

Також Руслан Марцінків пообіцяв покарати працівника технічного нагляду УКБ, який приймав об'єкт.

Такі доручення мер дав сьогодні під час оперативної наради.

"Працівнику технагляду, який приймав об'єкт "Фортецю", – догану чи звільнення. Всі акти робіт зібрати, підрядника заставити переробити за власний кошт",  заявив Марцінків.

Мер додав, що технагляд не виправдовує себе, і заявив про потребу створення єдиного технагляду над усіма інстанціями, незалежного від усіх структур.

Як повідомляв КУРС, ігровий майданчик "Фортеця" у мікрорайоні "Каскад" відремонтували у липні минулого року за майже мільйон гривень. Реконструкцію "Фортеці" виконувало ТОВ "Елітгарантбуд". Його засновником є Шелист Юрій Петрович – мешканець Івано-Франківська, депутат попереднього скликання Тисменицької районної ради від ВО "Свобода". 

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: