fbpx

Мешканці Долинщини почали збір коштів для місцевих військовослужбовців, які служать на Сході

Суспільство 08:26, 06.06, 2014

Благодійники Долинщини почали збір коштів на допомогу 45 місцевим військовослужбовцям, які беруть участь у АТО на Сході України.

Як повідомили “КУРСу” у прес-службі Долинської міської ради, на цей час 45 військовослужбовців з Долинського району захищають територіальну цілісніть держави в гарячих точках нашої країни. На жаль, реалії, в яких нині існують наші військові, дуже критичні. Окрім бойового духу, у солдатів майже нічого немає, у дефіциті речі першої необхідності, засоби гігієни, білизна, змінний одяг. І це далеко не повний список, не кажучи вже про зброю чи якусь військову техніку.

“Сьогодні ми не можемо стояти осторонь подій, що відбуваються, ми повинні згуртуватися і допомогти нашим воякам, нашим синам і чоловікам. Для забезпечення засобами першої необхідності 45 військовослужбовців з Долинського району потрібно понад 50 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Громадські організації закликають мешканців бути активними та допомогти воякам виконати їхній військовий обов’язок.

Кошти можна переказати на рахунок Благодійного фонду або готівкою в скриньках, що розміщені в музеї «Бойківщина» по вул. Чорновола, 2 а і в супермаркетах міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: