fbpx

Мешканці Івано-Франківська подали 142 ідеї, як змінити місто

Суспільство 16:47, 30.04, 2018

З 1 травня розпочинається голосування за проекти програми Бюджет участі 2018 року. Всі проекти, які допущено до голосування, вже розміщені на сайті Бюджету участі.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, цього року подано рекордну кількість проектів на програму "Бюджет участі".

"Ми прийняли 142 ідеї, як змінити наше місто. Це майже втричі більше, ніж минулого року. Тішуся, що мешканці активні й беруть ініціативу змін у свої руки. Що ж, від завтра починається голосування за проекти. З технічних причин голосувати у бібліотеках та ЦНАПах можна буде лише з 3 травня. Та онлайн голосування відкриється вчасно. Підтримати проекти можна буде до 20 червня. Прийди і проголосуй! Тоді гроші буде витрачено на те, що хочеш ти!" – написав Марцінків у Фейсбуці.

Отже, голосування триватиме з 1 травня до 20 червня. Проголосувати можна буде як в режимі онлайн, за допомогою банківської картки чи електронного ключа, так і у відділенні ЦНАПу чи бібліотеці, маючи при собі оригінал паспорта та ідентифікаційного коду. Проте з технічних причин 1 травня відкриється лише електронне голосування. Проголосувати у бібліотеках та ЦНАПах можна буде вже з 3 травня. 

Цього року проголосувати можна буде не лише в центральному відділенні ЦНАПу (вул. Незалежності, 9), а й у його територіальних підрозділах у мікрорайонах (мікрорайон "Пасічна"); вул. Гетьмана Мазепи, 185 (мікрорайон "Бам"); вул. Івана Павла ІІ, 4 (мікрорайон "Каскад").

Також розширено мережу бібліотек, якщо минулого року їх було лише 5, то цього разу додано ще дві в місті (райони "Пасічна" та "Набережна" та у бібліотеках тих приміських сіл, які подали проекти на участь у БУ).

Список бібліотек, де мона буде проголосувати:

– Центральна дитяча бібліотека (вул. С. Бандери, 8)

– Міська централізована бібліотечна система (вул. Короля Данила, 16)

– Бібліотека-філія №3 (вул. Г. Хоткевича, 52а)

– Бібліотека-філія №2 (вул. Карпатська, 14)

– Бібліотека-філія №4 (вул. Є. Коновальця, 132А)

– Бібліотека-філія №5 (вул. Галицька, 100)

– Читальний зал центральної міської бібліотеки (вул. Пилипа Орлика, 5)

– Бібліотека-філія №9 (с. Крихівці, вул. площа Двір, 1)

– Бібліотека-філія №11 (с. Угорники, вул. Просвіти, 4)

– Бібліотека-філія №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10)

– Бібліотека-філія №13 (с. Хрислин, вул. Берегова, 4а)

 Нагадаємо, цього року бюджет участі становить 2,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: