fbpx

Мешканці Прикарпаття більше схвалюють діяльність облради і місцевих ЗМІ, ніж в інших регіонах

Політика 16:25, 28.05, 2015

Про це свідчить проведене соціологічною групою "Рейтинг" опитування, яке є в розпорядженні редакції КУРСу.

Згідно з результатами опитувань, цілком схвалюють діяльність Івано-Франківської облдержадміністрації аж 6% франківців, 31% – швидше схвалюють, 32% швидше не схвалюють і 10%  зовсім не схвалюють діяльність ОДА.

В той же час діяльність облради схвалюють 9% франківчан, до речі, найвищий показник в Україні. Швидше схвалюють 29% і швидше не схвалюють теж 29%. Зовсім не схвалюють  10%.

Всього 4% схвалення набрав серед франківців виконавчий комітет, 33% швидше схвалюють, а 32 швидше не схвалюють. 11%  зовсім не схвалюють.

11% франківчан цілком схвалюють діяльність міської ради Івано-Франківська. Що є теж одним з найвищих показників серед обласних центрів. Більше тільки у Харкові  11%. 32% франківчан швидше схвалюють діяльність міськради і 28% швидше не схвалюють. Цілком не схвалюють 11%.

26% мешканців Івано-Франківська цілком схвалюють діяльність місцевих ЗМІ. Це найвищий показник по Україні. Друге місце в Україні посіло Рівне  19%. Швидше схвалюють прикарпатські ЗМІ 45% франківчан, швидше не схвалюють  11%. Зовсім не схвалюють тільки 7% франківчан.

Як повідомляв КУРС, соціологи з’ясували, що понад 80% іванофранківців пишаються рідним містом. А також яку політичну силу сьогодні підтримали б франківці на парламентських виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: