fbpx

Мешканці Угорників попереджають про акцію проти відкриття наркологічної клініки

Здоров'я 16:19, 07.08, 2017

Церковна громада села Угорники Івано-Франківської міської ради повідомила Івано-Франківську ОДА, міську раду та Угорницьку сільраду про акцію протесту з метою привернути увагу до спроби відкриття наркологічної клініки.

"Ми, церковна громада с. Угорники,  повідомляємо Вас про проведення акції  08 серпня 2017 з 15-00 до 18-00 год. у формі мирної громадської акції протесту, за наступною адресою: село Угорники вул. Повстанців, 6-А, відповідно до ст. 39 Конституції України, яка зазначає: Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування", – йдеться в повідомленні.

Мета акції – привернути увагу громадськості та органів державної влади та місцевого самоврядування до спроби відкриття медичного закладу  наркологічної клініки в селі Угорники по вул. Повстанців, 6А.

Організатори зазначають, що в акції протесту візьмуть участь до 300 осіб.

Нагадаємо, минулого тижня виник конфлікт у Тисмениці довкола реабілітаційного центру, де лікуються від наркозалежності. Мешканці вулиці Сагайдачного у Тисмениці звернулися до міського голови, голови райради та голови РДА з проханням з'ясувати законність розміщення комерційної організації "реабілітаційний центр" у приватному будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: