fbpx

Мешканцю Бурштина загрожує кримінальна відповідальність за те, що обікрав колегу

Суспільство 13:34, 31.01, 2017

До Галицького відділення поліції звернувся мешканець одного із сіл району з повідомленням про те, що із службового приміщення підприємства, що в місті Бурштин, де він працює, невідома особа викрала його мобільний телефон, чим завдала матеріальної шкоди на суму 1500 гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний мешканець міста Бурштин, який працював разом із потерпілим та, маючи намір звільнитися, встиг викрасти у колеги телефон.

Як з’ясувалося, заявник того дня залишив свій мобільний телефон в службовому кабінеті на столі, а сам вийшов. Колега скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, взяв телефон та заховав до кишені.

У скоєному лиходій зізнався. Мобільний телефон поліцейські вилучили та передали власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: