fbpx

"Мета, до якої йшов останні 30 років": нардеп з Прикарпаття Юрій Тимошенко подався у президенти

Політика 18:09, 02.02, 2019

Прикарпатський народний депутат Юрій Тимошенко подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у президенти.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Друзі, повідомляю, що сьогодні вранці зареєструвався кандидатом в Президенти України під порядковим номером 61. Мета, до якої йшов останні 30 років свого життя. Ще на початку своєї політичної діяльності я дуже добре усвідомив, що в разі, якщо б Президентом став дійсно проукраїнський патріот, він один силою своїх повноважень зміг би зробити для України, можливо, більше, ніж всі 100 років української революції. А позаяк таких, яким би повірив на всі 100%, я для себе вже не бачу, то вирішив запропонувати всьому українському народові таке саме служіння, яке я надаю громаді свого округу як народний депутат", – написав Юрій Тимошенко у Фейсбуці.

Він обіцяє перемогти у війні, подолати корупцію, винищити "всіх недобитків попереднього злочинного режиму Януковича", покінчити з безробіттям, забезпечити всіх доброю роботою і гідною зарплатою тощо.

"Не належу і ніколи не належав до жодної політичної партії і ніколи не мав найменших контактів з будь-ким з олігархів – то ж стояти буду за весь український народ, а не за вузькопартійні інтереси якогось кишенькового партійного вождя на службі олігархів", – пише Тимошенко.

Нагадаємо, Юрій Тимошенко заявив про намір балотуватися у Президенти ще у 2016 році та звернувся до виборців скинутися йому на заставу.

Як писав КУРС, Тимошенка нещодавно виключила зі свого складу фракція "Народний фронт". Народний депутат Леонід Ємець написав, що неформальною причиною виключення Тимошенка з фракції є те, що він зібрався балотуватися у президенти.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: