fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Міліція шукає винних у підпалі автомобіля голови Громадської ради при УМВС в області

Міліція шукає винних у підпалі автомобіля голови Громадської ради при УМВС в області

12:50, 02.11, 2014

На прес-конференції, яка відбулася 1 листопада в обласному управлінні внутрішніх справ, начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин розповів про результати діяльності міліції на окремих напрямках, що мають суспільний резонанс.

Зокрема, йшлося про вжиті правоохоронцями оперативно-розшукові та слідчі заходи щодо розкриття злочинів, пов'язаних з підпалами автотранспортних засобів в цьому році. Присутнім надали інформацію про роботу міліції обласного центру за останнім таким фактом – підпалом автомобіля, що належить голові Громадської ради при УМВС в області Віталію Чорненькому. Правоохоронці розглядають кілька версій скоєного, в тому числі – через активну громадську позицію потерпілого, з хуліганських спонукань та на грунті неприязних відносин.

Микола Семенишин розповів журналістам про протидію міліції краю наркозлочинності. Зокрема, протягом останніх тижнів на території Івано-Франківщини було викрито кількох розповсюджувачів особливо небезпечних наркотиків синтетичного походження – ЛСД та "Субутекс", передає КУРС із посиланням на СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Днями, як повідомив очільник прикарпатської міліції, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області припинили незаконну діяльність підпільних цехів з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що знаходилися в Івано-Франківську та Тисменицькому районі.

Детальніше Микола Семенишин зупинився на проблемі наведення порядку та дотримання меж Закону у діяльності осіб, які на вулицях населених пунктів збирають кошти, представляючись волонтерами благодійних організацій. Її вирішення, як погодилися присутні, потребує спільних зусиль з громадськістю.

Начальник УМВС в області також розповів журналістам про деякі аспекти люстраційних процесів в прикарпатській міліції та Концепції реформування МВС України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: