fbpx

Міліція Волині розпочала перевірку за фактом розпусних дій учасника талант-шоу з Прикарпаття Андрія Мацевка

Суспільство 21:20, 24.06, 2015

Наразі вирішується питання про порушення кримінального провадження. Про факт розпусних дій прикарпатського артиста стосовно неповнолітнього хлопця міліціонери дізналися з Інтернету.

Інформація про це з’явилася в мережі Інтернет, пише прес-служба управління МВС у Волинській області.

"У публікації, зокрема, йде мова про те, що група активістів вдома у 14-річного підлітка застала учасника одного з талант-шоу, який під час переписки на сайті знайомств пропонував неповнолітньому інтим. Відомості про вказаний факт внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень міськвідділу міліції", – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. У випадку доведення вини чоловіку загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Йдеться про артиста з Рожнятівщини, учасника талант-шоу "Х-Фактор" Андрія Мацевка. "Телезірку" вдома у 14-річного хлопця в Луцьку застали тамтешні активісти групи "Анти Педофелія Луцьк". Мацевко познайомився з хлопчиком в інтернеті і після переписки приїхав до нього додому. 

Активіст Антон Горохов, який виклав у соцмережу відео, на якому Андрій Мацевко зафільмований в гостях у неповнолітнього, запевняє, що цій зустрічі передувала тривала переписка артиста з підлітком. Розпочалася вона з пропозиції дружби, але доволі швидко переросла у розмови про сексуальні вподобання рожнятівської "зірки".

"Наша організація займається профілактикою розбещення неповнолітніх та боротьбою з педофілією. Цей "артист" переписувався з малолітнім хлопцем. У переписці спочатку писав, що хоче стати другом, пізніше розказав про свої сексуальні вподобання (гейського характеру). Пропонував хлопцю спробувати, на що той відповів, що він ще замалий, а "артист" сказав, що не у роках діло. Згодом він призначив зустріч та приїхав до Луцька", – прокоментував ”Вікнам”  Антон Горохов.

За словами луцького активіста, Мацевко у Луцьку зустрівся з хлопцем та пішов до нього на квартиру, де знову почав говорити про свої інтимні вподобання. "Саме у цей момент підійшли хлопці з камерою та провели з ним бесіду", – каже Антон Горохов.

Активісти обіцяють опублікувати скріни усієї переписки Мацевка з неповнолітнім хлопцем, частина якої оприлюднена на відео. Відео зустрічі опублікували у соцмережі ВКонтакті.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: