fbpx

Міністр молоді і спорту пропонує завершити МЦР "Рух" за кошти фонду регіонального розвитку

Політика 14:48, 04.09, 2015

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, говорячи про довгобуд МЦС "Рух", запропонував Івано-Франківську взяти приклад із Хмельницького, де спільними зусиллями вдалося добудувати стадіон "Поділля".

"У нас вже не буде такого, щоб Міністерство щось будувало, особливо комунальну власність. Тепер уся відповідальність буде покладена на територіальні громади. Водночас маємо Державний фонд регіонального розвитку, який спеціально створений для допомоги інвестиційно великим інфраструктурним проектам. У цьому році він складав 3 млрд. Власне, за рахунок цього фонду нам вдалося добудувати у Хмельницькій області стадіон "Поділля". Аналогічний механізм буде запропоновано керівництву Івано-Франківської області. Я готовий особисто сприяти тому, щоб тут, на Прикарпатті, були залучені кошти з ДФРР", – наголосив Міністр молоді та спорту, пише ГК.

"Треба працювати, а не сидіти і казати, як у нас усе погано і нічого немає. Потрібно залучати кошти, ходити по кабінетах. Вибачте, це бюрократія, але Міністр готовий допомагати", – додав Жданов.

Нагадаємо: в рамках візиту на Прикарпаття Міністр молоді та спорту України Ігор Ждавнов зустрівся в Івано-Франківську зі спортивними функціонерами, після чого відвідав Коледж фізичного виховання, а згодом – направиться на огляд спортивної бази "Заросляк" та комплексу трамплінів у Ворохті.

Читайте також: Міністр спорту не бачить сенсу в реабілітації прикарпатських бійців АТО на спортбазі "Заросляк".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: