fbpx

Після проекту "Міняю жінку" франківець зізнався в коханні "новій" дружині з Запоріжжя. ВІДЕО

Стиль життя 16:46, 23.03, 2018

Вчора на телеканалі "1+1" у проекті "Міняю жінку" глядачі побачити обмін дружинами родин із Запоріжжя та Івано-Франківська.

Сім’ї Ярослава та Мар’яни з Івано-Франківська більше 14 років. Вони виховують трьох дітей. Жінка нарікає, що усі домашні справи виконує сама. Чоловік після роботи часто зустрічається з друзями, щоб випити. Родина не те що разом дозвілля не проводить, а й не їсть разом. Також Мар’яна нарікала, що знаходила в чоловіка переписки, де він фліртував з іншими жінками.

Друга родина, яка взяла участь у проекті, – Юрій та Ксенія із Запоріжжя.

Ксенія із Запоріжжя за тиждень намагалася перевиховати Ярослава з Івано-Франківська. Після обміну Ярослав пообіцяв менше зловживати алкоголем та більше часу проводити з сім’єю.

Однак коли знімальна група завітала в сім’ї по завершенню проекту, дружина Ярослава Мар’яна розповіла, що побачила чоловікову переписку з Ксенією з Запоріжжя.

"Він дуже радий, що саме вона до нього приїхала і що він в неї влюбився. А вона йому пише: "В мене теж серце б’ється. Ти що, не розумієш?" Ну губки, сердечка шлють одне одному",  описала Мар’яна переписку свого чоловіка з "тимчасовою" дружиною.

Ярослав таке спілкування називає "адекватним" і запевняє, що розлучення Мар’яні не дасть.

До речі, франківчанка переслала цю переписку чоловікові Оксани Юрію. Той зазначив, що своїй дружині довіряє, і дав час дружині завершити стосунки з Ярославом.

Наразі Ксенія і Юрій чекають дитину. Детальніше у відео.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: