fbpx

Міс Україна, модель Анна Заячківська про те, що робити жінкам, коли їх б'ють чоловіки. ВІДЕО

Суспільство 19:50, 25.08, 2018

Франківська красуня Анна Заячківська, що стала Міс Україна в 2013 році, вийшла заміж за кордон і потерпіла від домашнього насильства, ділиться своїм досвідом.

Нагадаємо, Анна Заячківська – “Міс Україна-Світу”, топ-модель італійського агентства Next, художниця-іконописець. У 2013 році вона змусила про себе говорити всю Україну, а з 2014-го успішно будувала кар’єру моделі в Італії. 

Там українська красуня вийшла заміж за мільйонера. Але, зазнаючи домашнього насильства, втекла від чоловіка й ініціювала розлучення. Заячківська заявила, що втекла від побоїв чоловіка. 

Після розлучення і переїзду з Мілана до США, розповідає Анна Заячківська, її підтримала українська діаспора в Нью-Йорку та Нью-Джерсі. Вона працювала з дітьми в одному з українських таборів.

“Мені соромно було людям показуватися. Весь цей осуд з України. І мама моя багато плакала. Це було жахливо”, – згадує франківчанка. Попри все вона намагалася триматися і бути радісною напоказ.

Пережити ситуацію Анні допоміг час та малювання. Робота над картинами для жінки, художниці за освітою, виявилася терапевтичною. Коли все було позаду, Анна звернулася в модельну агенцію і відновила роботу.

Тепер вона знімається у рекламі в журналах і на телебаченні. Рідко бере участь у дефіле.

Нью-Йорк подарував Анні повернення до себе і свободу – в Америці інше ставлення до модельного бізнесу. Тамтешні моделі не мусять відповідати одному стандарту за статурою та зовнішністю. Тут якраз цінується природність, оригінальність і відмінна від інших краса.

КУРС писав, що франківська модель Анна Заячківська знялася у Нью-Йорку для відомого українського бренду

Анна продовжує малювати – вона вже мала 5 персональних виставок у США. Спробувала займатися дизайном інтер’єру та зніматися в кіно.

Процес розлучення з чоловіком вже завершений, пише Голос Америки. І, зважаючи на власний досвід, вона готова допомагати іншим жінкам, які опинилися в нездорових стосунках.

“Жінки іноді настільки зменшують свою цінність, погоджуються стати, вибачте, “тряпками”, – а я можу таке казати, бо сама була “тряпкою”, – що їхнє життя втрачає сенс. Поза тим ми є вільними і можемо піти. Навіть з дітьми. Не треба боятися осудження”, – каже Анна Заячківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: