fbpx

Міська лікарня Франківська переплатила за ліки та медобладнання 420 тисяч гривень

Економіка 16:58, 05.04, 2017

Прокуратура Івано-Франківської області викрила чергову схему зловживань на понад 420 тис. грн при закупівлі ліків та медобладнання.

Так, службові особи Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні при проведенні у 2015 та 2016 роках державних закупівель закупили за завищеними цінами лікарський засіб алерген туберкульозний (Туберкулін) та медичне обладнання рентгенографічну систему Perform-X digital, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

При цьому, як з’ясувала прокуратура, переможцями тендеру визнано приватні організації, документи яких не відповідали вимогам закупівлі.

Внаслідок протиправних дій службових осіб комітету з конкурсних торгів Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні та певних юридичних осіб державним інтересам спричинені тяжкі наслідки на понад 420 тис. грн.

Прокуратура області за цим фактом розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: