fbpx

У Франківську продовжать оренду двом аптекам за умови десятивідсоткової знижки власникам "картки франківця"

Суспільство 17:49, 30.11, 2017

Виконком Івано-Франківської міської ради дав дозвіл на продовження оренди двом аптекам у приміщеннях медзакладів міста.

Як повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, орендарі зобов’язалися дати 10% знижки на ліки власникам "карток іванофраківця".

Зокрема, виконком подовжив термін дії договору оренди з ФОП Русланом Розметанюком на приміщення площею 27,8 кв. м на першому поверсі в Івано-Франківському міському клінічному перинатальному центрі до 30 квітня 2020 року. А також до 21 жовтня 2020 року з ТОВ "Іва-Фарм" на приміщення площею 18 кв. м в Івано-Франківській обласній психлікарні №1 на вулиці Млинарській.

Марцінків зазначив, що всі аптеки, які орендують приміщення у медичних закладах міста, повинні давати 10% знижки власникам "карток іванофранківця".

"Для людей ми робимо. Не так, як раніше, головний доктор підписував договір, і це для людей не було",  сказав Марцінків.

Заступник міського голови Олександр Левицький зазначив, що в цих аптеках промоніторили ціни.

"Ми проконтролювали і зафіксували ціни. І такого не буде, щоб підняти і потім дати 10% знижки. Таке не пройде",  обіцяв Левицький

Нагадаємо, у квітні цього року в Івано-Франківську запровадили "Картки франківців". Їх мали роздати інвалідам першої групи, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, ветеранам ОУН-УПА, репресованим та людям похилого віку з меншою за мінімальну пенсію.

У травні запрацював соціальний магазин на вулиці Симоненка, 6, де можна скористатися "Карткою франківця".

Також з "карткою іванофранківця" мешканці міста можуть безкоштовно ходити на ігри футбольного клубу "Прикарпаття" та мають знижки на ритуальні послуги.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: