fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Міська рада проситиме облраду передати у комунальну власність стадіон, капсулу під будівництво якого закладав Порошенко

Міська рада проситиме облраду передати у комунальну власність стадіон, капсулу під будівництво якого закладав Порошенко

Економіка 12:59, 16.06, 2017

Івано-Франківська міська рада виділить 500 тисяч гривень на футбольну команду "Тепловик". Загалом команді треба до кінця року 2 мільйони гривень.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань бюджету Івано-Франківської міської ради.

Начальник фінансового управління Вікторія Сусаніна нагадала, що минулого року обласна влада декларувала підтримку команди зі свого боку. Але свої зобов’язання так і не виконала.

Нагадаємо, щоб команда пройшла переатестацію, вирішили виділити по мільйону гривень з івано-франківського міського та обласного бюджетів. Місто свої зобов’язання виконало. Для виділення коштів з обласного бюджету управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА спільно з обласною федерацією футболу зобов’язалися розробити проект програми розвитку футболу. Однак управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА не встигло підготувати проект програми розвитку футболу, за якою облрада змогла б виділити мільйон гривень на відновлення професійного футбольного клубу в Івано-Франківську.

За словами Сусаніної, облрада так і не виділила кошти.

Члени бюджетної комісії відзначили, що президент футбольного клубу Василь Ольшанецький ніяк не долучається до пошуку фінансування.

Бюджетна комісія вирішила рекомендувати міському голові звернутися до обласної ради з проханням надати інформацію щодо залучення на клуб коштів за керівництва Ольшанецького. Також міська рада підготує лист до обласної влади про те, що готова прийняти у комунальну власність стадіон, капсулу під будівництво якого закладав Петро Порошенко у жовтні 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: