fbpx

Івано-Франківська міськрада хоче продати свою частку у ПрАТ "АТП – 0928"

Суспільство 17:56, 17.06, 2017

Івано-Франківська міська рада на наступній сесії розгляне питання щодо продажу пакету акцій, що належить територіальній громаді міста Івано-Франківська у статутному капіталі ПрАТ "АТП – 0928".

Івано-Франківська міська рада володіє 968 444 акціями ПрАТ "АТП – 0928", що становить 51,2%, ще 40,6% – у власності фізичної особи, решта – розділені між 70 особами, здебільшого працівниками підприємства.

Намір продати частку "АТП – 0928" розробники вписали у проект рішення під назвою "Про внесення доповнень до "Програми приватизації комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська на 2015-2017 роки".

Проект вчора розглянула постійна депутатська комісія з питань оренди та приватизації комунального майна. Втім, рішення з цього питання депутати не прийняли.

Нагадаємо, минулого року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що місто викупить частку приватного власника в "АТП – 0928". За його словами, викуп частки приватного власника допоможе врятувати середмістя Івано-Франківська від сміття.

Як писав КУРС, 26 серпня минулого року міська рада намагалася провести збори акціонерів. Однак цю спробу зірвали працівники і керівництво підприємства, які звинуватили мерію у рейдерській атаці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: