fbpx

Міськрада затвердила переможців конкурсу проектів і програм, серед яких і організації депутатів

Суспільство 17:28, 12.06, 2014

Івано-Франківська міська рада одноголосно і без обговорення затвердила переможців міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Серед затверджених проектів гроші отримають кілька організацій, засновниками яких є депутати міської ради від ВО «Свобода» та наближені до них люди.

Не вилучили з рішення і неактуальні проекти. Зокрема, організація Фонд розвитку міста «Інший Франківськ» має отримати 15 тис. гривень на проект «Івано-Франківськ – європейське місто: забезпечення проведення позачергових виборів Президента України в м. Івано-Франківську за європейськими стандартами». Нагадаємо, її засновники – прес-секретар міської ради Станіслав Козлов, депутат міськради Михайло Малярчук, дружина народного депутата від «Свободи» Руслана Марцінківа Оксана і знову Христина Федотова.

Також у рішенні залишилися 15 тис. гривень на фестиваль Христового міста «Вгору Серця», який відбувся в Івано-Франківську 2-4 травня за ініціативи РО місія «Молодіжна комісія» Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Нагадаємо,  Івано-Франківську вже третій рік поспіль реалізовується міський конкурс проектів та програм. Проекти переможців мали б сприяти розв’язанню актуальних для міської громади проблем, на що й виділяються кошти міського бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: