fbpx

Міський голова Бурштина просить відремонтувати дорогу Бурштин – Калуш: "По ній хіба танками їхати"

Суспільство 12:53, 11.03, 2015

Міський голова Бурштина Петро Курляк звернувся до керівництва області з проханням включити і дорогу Бурштин – Калуш до переліку шляхів, які відремонтують за кошти державного бюджету.

Про це Петро Курляк заявив на нараді щодо джерел фінансування, ремонту та утримання доріг області.

"Через Бурштин проходять дві великі дороги: Мукачево – Львів  дорога державного значення і дорога обласного значення Бурштин – Калуш, яка ділить місто навпіл. Я радий, що відремонтують дорогу Львів – Мукачево, але прошу відремонтувати і дорогу обласного значення Калуш – Бурштин, там уже хіба танками їхати,  сказав міський голова. – Я чотири роки звертаюся до облавтодору із цим проханням, але реакція слабенька. Ця дорога не є власністю міста, а перебуває у власності облавтодору. У 2012 році хотів виділити з міського бюджету 4 мільйони гривень на ремонт цієї дороги, але мені помахали пальцем і сказали, що це нецільове використання коштів і загрожує кримінальною справою. Минулого року допросився у підприємців 8 камазів шутру, вивів чоловіків з міської ради  і ми власними руками підсипали цю дорогу".

Петро Курляк також відзначив, що 700 мільйонів на ремонт доріг – це невелика сума, і він розцінює її як чергову подачку від столичних чиновників регіону, який фактично привів їх до влади.

Як повідомляв КУРС, Прикарпаття сподівається отримати від 350 до 400 млн грн із 700 млн грн, передбачених у державному бюджеті на ремонт магістральних доріг, які проходять через область.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: