fbpx

Міський голова незадоволений встановленими у місті камерами відеоспостереження

Суспільство 09:01, 15.03, 2016

В Івано-Франківську 46 камер працюють в режимі онлайн для того, щоб стежити за правопорядком.

Про це розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло сьогодні на оперативній нараді у міського голови.

Міський голова Руслан Марцінків обурився, що в місті облаштували найдешевші камери, через які правоохоронці не можуть роздивитись картинку і стежити за правопорядком.

"Не знаю, яким чином купляли, але камери поставили так, що в нічний час нічого не видно. Це має бути на совісті. Сподіваюсь, нові камери будуть кращі", – зазначив Марцінків.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш підтвердив, що в нічний час камери показують лише чорне зображення, а в місцях, де є освітлення,  чорно-біла картинка, де видно лише силуети. Це пов'язано з тим, що ці камери не мають інфрачервоної підсвітки. В Івано-Франківську розглядається ще 64 місця, де можна було би встановити камери  це місця, де найчастіше скоюються злочини, а також на в'їздах і виїздах на територію міста.

Руслан Марцінків зазначив, що на камерах має бути видно і транспортну систему. Таким чином дав розпорядження управлінню з надзвичайних ситуацій опрацювати питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: