fbpx

"Містер світу - 2018" Богдан Юсипчук зізнався, що мріє про "Оскар", та розповів про залицяння заможних жінок. ВІДЕО

Стиль життя 16:49, 10.06, 2018

У черговому випуску програми "Світське життя" ведуча Катерина Осадча поспілкувалася з "Містером світу - 2018" прикарпатцем Богданом Юсипчуком.

Нагадаємо, нещодавно актор театру і кіно Богдан Юсипчук був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018

"Чому я поїхав на цей конкурс? Я хотів бути чимось корисним Україні. Окрім того, що я хочу прославити Україну якось в акторському плані: взяти "Оскар" – це моя мрія, і ще бути першим в світі у такому конкурсі. Це мені вдалося. Залишився "Оскар". І я це зроблю обов'язково. Мені треба, щоб про Україну дізналися з хорошої сторони. Тому що революція, корупція – про це багато хто знає", – зазначив Юсипчук.

На запитання Осадчої, чому він не ходить у стрічці, як це роблять дівчата-переможниці великих конкурсів, відповів, що хоче бути впізнаваним без цього. "Це не по чоловічому",  каже актор.

Він також розповів, як проходив конкурс "Містер світу" та завдяки чому вдалося перемогти.

Також на провокативне запитання про залицяння заможних жінок на конкурсі відповів, що таке було.

"Не те щоб вони прямо про це говорили, але я бачив це в погляді, в поведінці, коли запрошували разом поспівати в караоке. Були якісь натяки, але я, напевно, був у такому куражі і вже подумки був в Україні, тому що мені хотілося це привезти в Україну і сказати: я перший, я зміг!" – сказав Богдан Юсипчук.

Інтерв'ю з Богданом Юсипчуком можна подивитися з 30 хвилини відео:

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: