fbpx

Місце голосування на президентських виборах змінили 315,7 тис. виборців

Суспільство 09:01, 27.03, 2019

Зміни про зміну місця голосування додані до електронного реєстру, їх можна знайти на сайті ДРВ.

Місце голосування на президентських виборах в Україні змінили 315,7 тис. виборців, повідомила голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук у Фейсбук.  Найбільше заяв про тимчасову зміну місця голосування на президентських виборах 31 березня подали жителі Донецької та Луганської областей 63,9 тис. і 28,8 тис. відповідно. 

"Відділи ведення Державного реєстру виборців працювали на межі можливого, оформлюючи заяви про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси. Таким чином, із 2 січня до 25 березня цим правом скористалися 315 725 українців", – написала вона.

Відтепер відділи ведення Державного реєстру виборців розпочали друк уточнених списків виборців та передачу їх дільничним виборчим комісіям, повідомила вона.

"Звертаю також увагу на новий сервіс сайту ДРВ – відтепер в результатах відповіді на запит щодо наявності виборця в Держреєстрі додана інформація щодо тимчасової зміни місця голосування, що містить номер та адресу виборчої дільниці, до списку якої буде включено виборця", – додала Сліпачук.

КУРС писав, що у Франківську змінили місце голосування більш як 2000 виборців

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: