fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Місця у черзі для подальшого перепродажу: шахраї наживаються на українцях, які хочуть виготовити біометричні паспорти

Місця у черзі для подальшого перепродажу: шахраї наживаються на українцях, які хочуть виготовити біометричні паспорти

Суспільство 19:10, 08.06, 2017

Від часу наданням українцям можливості безвізового перетину кордонів країн ЄС Державна міграційна служба України зафіксувала шахрайські схеми.

Про це повідомила прес-служба ДМСУ.

Зазначається, що значно підвищився попит на виготовлення біометричних паспортів, внаслідок чого утворились черги. Українці, намагаючись швидше оформити документи, звертаються до шахраїв.

Відтак у міграційній службі зафіксували спроби реєстрації людей в електронній черзі без звернення в офіційні відомства. Зокрема, щодня блокуються десятки спроб автоматизованого отримання місць у черзі для подальшого перепродажу.

Електронна черга передбачає тільки індивідуальний запис, тому при будь-яких обставинах не варто купувати талони або запис в електронній черзі, оскільки всі записи, здійснені третіми особами, будуть анульовані до дати прийому і оформити документ з ними не вдасться, – йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що українці можуть оформлювати біометричні паспорти як в міграційній службі, так і в паспортних сервісах та центрах надання адміністративних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: