fbpx

Міжнародна зустріч "Карпати – Аппалачі": Яремчанці наводили мости до американських гір

Політика 07:14, 09.10, 2015

Центр соціальних та ділових ініціатив міста Яремче представляв Україну на міжнародній конференції, присвяченій розвитку і дослідженню двох подібних між собою гірських регіонів світу – Карпат в Європі і Аппалачів в США.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив представник Яремчанщини, учасник Центру Віктор Загреба.

"Вночі повернувся з Трасильванії, міста Брашов. Це центральна Румунія. Виступав від Центру соціальних та ділових ініціатив міста Яремче на міжнародній конференції, присвяченій розвитку і дослідженню двох подібних між собою гірських регіонів – Карпат і Аппалачів. Я в цій темі з 2009 року, відколи вперше побував в Аппалачах на програмі обміну "International Visitor Leadership Program" (IVLP)", – написав Віктор Загреба.

1

Двоє яремчанців  Віктор Загреба та Іван Зінов'єв були єдиними учасниками від України.

"Розповідали про себе та будували містки дружби та можливої співпраці з американськими організаціями  університетами, фондами, дослідницькими центрами. Дві ідеї вже викристалізувалися у концепції, продовжуємо розмову далі",  заінтригував Загреба.

Він також повідомив, що з грудня у Яремче буде працювати волонтер Корпусу Миру, фахівець з розвитку громад (community development). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: