fbpx

Модний колір зими 2018: як і з чим носити

Культура 21:46, 17.12, 2017

Взимку 2017/2018 одним із наймодніших кольорів в одязі є Shaded Spruce – затінена ялина.

Про це пише у блозі на Обозревателе імідж-експерт Олена Штогріна.

За її словами, цей прохолодний зелений колір із синім відтінком відмінно підійде для ділового, класичного стилю, smart casual, мінімалізму, драматичного, артистичного, екстравагантного стилю і для вечірніх дорогих образів.

"Глибокий зелений відтінок чудово поєднується з ахроматичними кольорами (з білим, сірим, чорним). Чорний колір підкреслює силу і драматизм зеленого відтінку, зелений з сірим кольором створює вишукане і стримане поєднання. А ось білий колір підкреслює благородство і урочистість темного зеленого", – пише Штогріна.

Крім того, Shaded Spruce комбінується з темними відтінками синього кольору, а також блакитним.

"Створити розкішні комплекти можна з фіолетовим, баклажановим, сливовим, ожиновим, відтінками червоного – бургунді, винним, фуксія. Для надання образу молодості і свіжості поєднуйте Shaded Spruce з ліловим, лавандовим, рожевим. Shaded Spruce відмінно дружить з відтінками всередині своєї кольорової палітри: колір морської хвилі, смарагдовий, оливковий, хакі, салатовий, лаймовий. Жовтий, золотий, бежевий, оранжевий, гірчичний, цегляний, теракотовий і відтінки коричневого кольору також підкреслять благородство і багатство Shaded Spruce. Темний зелений відмінно виглядає в шкірі, оксамиті, велюрі, хутрі, вовні, шовку і шифоні", – рекомендує експерт.

Говорячи про те, який одяг цього кольору краще носити, вона порадила вибирати утеплене пальто або шубу. До них підійдуть джинси, брюки у парі з ботильйони або ботфортами.

"Якщо ви любите спідниці або сукні, то віддавайте перевагу шкіряним, вовняним, шовковим моделям довжиною до коліна і міді. Зверніть увагу на водолазки, в’язані светри, жакети, блузи цього відтінку. Аксесуари в темному зеленому відтінку додадуть розкоші, елегантності та вишуканості в ваш образ. Вибирайте довгі шкіряні рукавички, кашемірові палантини, прикраси, берети, сумки та взуття кольору "затінена ялина", – радить Штогріна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: