fbpx

Моє врятоване життя не буде прожите марно, – онкохвора журналістка Оксана Кваснишин просить про допомогу

Суспільство 21:48, 06.07, 2017

Франківська журналістка Оксана Кваснишин, яка бореться з раком, після операції і трьох хімій звертається по допомогу.

На цей час Оксана Кваснишин лікується за кордоном. Їй діагностували рак і зробили операцію. Зараз у журналістки період реабілітації. Оксана звернулася до спільноти по допомогу і пообіцяла, що присвятиться таким самим хворим – тим, хто бореться з онкологією.

“Кілька разів починала писати цей пост, але поки сил не вистачає, і хоч спухлі пальці спласли – не слухаються… і мене опановує страх. Мозок час від часу нагадує, що я безсила перед власною хворобою, і я вже починаю вірити… поки раптом не згадаю, скільки людей вірять у моє одужання, і то дає мені крила та силу йти до одужання.

Люди, ви – Янголи! Дякую вам, що ви поруч зі мною, незважаючи на відстань та різницю в часі… Мій шлях тернистий, але я ним йду завдяки вам, вашим молитвам, підтримці та вірі.

На цих фото я до і після операції та трьох хімій. Я не знаю, скільки уже пройдено: половину, третину, дві третіх… я знаю, що є лише шлях вперед, і мені стає моторошно, що за відсутності коштів я з моїми рідними самі цей шлях не пройдемо… що мені доведеться тут провести більше днів, на які у нас вистачило коштів. Потім ще як мінімум три хімії. Трохи більше половини потрібної суми уже зібрано. Нині у нас лишилося менше 1500 євро.

Мені непросто просити гроші, коли в біді стільки діток, яким потрібна допомога. Соромно заявити на весь світ, що я хочу жити… А я справді ХОЧУ ЖИТИ! Люди, допоможіть мені не втратити мій шанс на одужання… Моє врятоване життя не буде прожито марно. Я вам обіцяю, що продовжуватиму творити добро для інших людей, які, як і я зараз, намагаються не опустити руки.

Люблю вас та прошу Господа оберігати вас та ваші родини від біди”, – звернулася до спільноти в мережі Оксана Кваснишин.

Реквізити для допомоги: 

– гривнева картка Приватбанку 5168 7427 0030 5794, Говера Володимир Антонович.
– переказ Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Ukraine, Ivano-Frankivsk (будь ласка, після переказу коштів напишіть номер і суму переказу та ім’я відправника)
– онлайн сервіси для збору коштів:

https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn
https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn

PayPal okrasulya28@gmail.com – Oksana Krasulya (з позначкою “на лікування Оксани Кваснишин”)

Також можна переслати кошти Володимиру через Facebook-повідомлення (лише для жителів США).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: