fbpx

Молода мати вбила немовля, бо хлопчик хворів і не давав їй спати

Суспільство 14:43, 29.05, 2017

23-річна матір задушила 2-місячне немовля. Щоб приховати злочин, молода матір двічі намагалася спалити тіло дитини, після чого заховала його у лісі під хмизом.

Як писав КУРС, 28 травня до поліції звернувся 49-річний батько малюка з повідомленням про зникнення дитини. Чоловік розповів, що дитина проживала разом з матір'ю у селі Кобаки Косівського району.

У село негайно виїхала слідчо-оперативна група. Мати дитини розповіла, що 27 травня близько 17-ї години була надворі, прала пелюшки, а коли повернулася до будинку, дитини не було. Але правоохоронці не змогли підтвердити версію про викрадення дитини.

Згодом на подвір'ї було знайдено обгорілу територію з клаптями ковдри, застібками. Коли запитали жінку, що відбувалося, то вона сказала, що спалювала старі речі.

Пізніше під час подворого обходу правоохоронці знайшли свідка, яка бачила, як у суботу ця жінка з кульком йшла у бік лісу і питала дорогу.

До пошуків були задіяні кінологи, поліцейські. Під час огляду у лісі був знайдений пакет з памперсами, дитячим кремом та медичними препаратами, який належав жінці. Далі під час огляду лісу знайдено обгоріле тіло двомісячної дитини з обв’язаним навколо шиї шнурком.

"В ході подальшої роботи встановлено, що матір у стані душевного хвилювання, у зв’язку тим, що дитина хворіла, не давала їй спати, вирішила позбавити сина життя. Задушила його, а далі пробувала спалити тіло. Коли це не вийшло, взяла тіло і віднесла в ліс, там намагалася ще раз спалити, але знову не вдалося. Після чого закидала його хмизом", – розповів начальник управління кримінальної поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов.

Наразі жінка затримана. Проводяться медичні дослідження. Жінка визнала свою вину і дає покази, хоча раніше відмовлялася від співпраці зі слідством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: