fbpx

Молодим франківцям пропонують стати "Творцями змін". ФОТО. ВІДЕО

Політика 17:57, 06.10, 2015

В Івано-Франківську започаткували стипендіальну програму "Творці змін" для талановитих студентів, які навчаються в місті, у розмірі 100 тисяч гривень.

Зі слів ініціатора створення програми Миколи Гавриляка, стипендіальна програма створена для молодих та талановитих франківців. Стипендіальний фонд програми постійно зростатиме і на 2015-2016 навчальний рік становить 100 тисяч гривень.

1

"Ідея такого проекту виникла близько двох років тому, і тепер, у співпраці з активістами громадської організації "Самопоміч", появилась можливість його реалізувати. Ця програма дозволить франківським студентам реалізувати свій потенціал. "Творці змін" – це проект, орієнтований на тих студентів, за якими майбутнє і які зараз потребують незначної освітньої чи то фінансової підтримки", – розповів він.

Суть стипендійної програми полягає в наданні студентам-переможцям конкурсу незалежного фінансування протягом одного навчального року. Умовами одержання є перемога у відбірному конкурсі та представлення стипендіатом некомерційного проекту, яким він хотів би займатись чи вже займається і позитивний ефект від якого сприятиме розвитку Івано-Франківська та мешканців.

"Закликаємо всіх активних молодих людей, які мають ідеї, яким чином можна міняти місто, реалізовувати себе і свій потенціал в тому напрямку, в якому ви працюєте чи розвиваєтеся, пропонувати свої проекти для реалізації. Якщо у вас є ідеї, як зробити життя Івано-Франківська, своїх друзів і рідних кращим, то обов’язково долучайтеся до програми "Творці змін", – зазначив Андрій Матіїв, член наглядової ради проекту.

2

Для участі в конкурсі потрібно заповнити анкету на сайті та завантажити архів, що міститиме:

  1. Мотиваційний лист з описом того, чому Ви бажаєте отримати стипендію.
  2. Рекомендаційний лист.
  3. Звітність про Вашу академічну успішність за минулий рік.
  4. Есе на тему: "Творимо позитивні зміни разом",
  5. Опис проекту, який кандидат хоче реалізувати в межах міста.

З детальнішою інформацією про стипендіальну програму можна ознайомитися на сайті changemakers.if.ua

Стипендіальну програму вже презентували студентам Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

Реклама 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: