fbpx

Монолітно-каркасне будівництво ЖК Crystal River – надійність та безпека майбутнього житла

Суспільство 14:32, 18.07, 2018

Сьогодні будівельна галузь Івано-Франківська набирає колосальних темпів розвитку. Окрім дотримання європейських стандартів будівництва, нерухомість, зведена в Карпатському регіоні, повинна відповідати й стандартам надійності при сейсмічній активності.

Впроваджуючи інноваційні технології, будівельна компанія Continental Development відмовилася від старих консервативних методів будівництва. Новий житловий комплекс Crystal River в мікрорайоні "Пасічна" зводиться з використанням нової технології монолітно-каркасного будівництва, яка відрізняється особливими характеристиками безпеки і надійності при екстремальних ситуаціях.

В процесі будівництва нового житлового комплексу Crystal River зводиться міцний залізобетонний каркас, заповнений легким матеріалом. Це дозволяє зменшити тиск на фундамент. Товщина бетону і міцний металевий каркас роблять монолітний будинок стійким не тільки до будь-яких погодних катаклізмів, а й підземних поштовхів. Це означає, що їх можна будувати в районах з високою сейсмічною активністю. Вражає і довговічність таких будинків. Без капітального ремонту вони можуть простояти близько 100 років.

1

А от комфорт проживання у такому будинку забезпечують якісні та екологічні матеріали, які використовує будівельна компанія Continental Development. Матеріал зовнішніх стін і внутрішніх перегородок забезпечить майбутнім мешканцям ЖК Crystal River не лише надійність конструкції, а й чудову звукоізоляцію та енергоефективність.

Контакти:

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: