fbpx

Мости, ями та нове покриття: які дороги ремонтують на Прикарпатті

Суспільство 19:22, 29.05, 2019

Підрядні організації Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області продовжують ремонт, а також роботи з експлуатаційного утримання на дорогах державного значення Прикарпаття.

Дорожники ТОВ ПБС продовжують поточний середній ремонт на км 33 дороги державного значення Н-10 "Стрий – Мамалига" в селі Княжолука Долинського району. Тут тривають підготовчі роботи до влаштування асфальтобетонного покриття  провели регенерацію старого дорожнього одягу, укріпили основу. 

Автодорожники здійснюють також поточний дрібний ремонт на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг. ПБС працює на автошляху Т-14-17 "Куровичі – Рогатин" та Т-09-05 "Делятин – Раківчик".

Івано-Франківське ДЕУ ДП "Івано-Франківський облавтодор" – на км 107 – 105 дороги Р-20 Снятин – Тязів, біля сіл Тязів та Сілець Тисменицького району.

Філія "Рогатинська ДЕД" ДП "Івано-Франківський облавтодор" розпочала поточний дрібний ремонт дороги М-12 Стрий – Знам’янка. Роботи ведуться в межах Рогатинського району.

Тривають роботи з догляду за узбіччями та мостами. На км 118+823 дороги Н-10 "Стрий – Мамалига" біля села Марківці Тисменицького району. Обстежують міст у селі Ланчин на 12+692 км дороги Т-09-05 "Делятин – Раківчик". Там передбачені роботи з берегоукріплення та розчистки підмостового русла.

Філія "МЕД" ДП "Івано-Франківський облавтодор" проводить ремонт мостів на дорозі Р-24 "Татарів – Кам’янець-Подільський" в селах Ільці та Буковець.

Ремонтують залізобетонне бар’єрне огородження шляхопроводу через залізничну дорогу у селі Задністрянськ Галицького району, на км 358+417 дороги Н-09 "Мукачеве – Львів".

Усі роботи ведуться під контролем фахівців Служби автодоріг в області, яка контролює дотримання технологічних вимог. Використані матеріали перевіряють у лабораторії з контролю якості виробництва САД, повідомили на сайті відомства.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: