fbpx

"Можна було це зробити делікатніше", – водій, що відмовився везти атовця, нарікає на його побратимів

Суспільство 15:11, 20.10, 2018

Чутки про звільнення водія автобуса "Івано-Франківськ – Іваниківка", який відмовився везти атрвця з посвідченням УБД, не відповідають дійсності.

КУРС писав, що водій автобуса відмовився перевозити ветерана з посвідченням УБД  і відправив його на інший рейс до іншого перевізника. Після того, як із ним поспілкувалися обурені побратими скривдженого атовця, водій пояснив свою позицію.

Керманич автобуса пан Іван визнає, що робив зауваження атовцю, але каже, що це було ввічливо і без наміру образити, інформує "Галка".

"Було таке, що я йому зауваження зробив. Кажу, останнім часом ти багато зі мною їздиш. Можна й інколи змінювати перевізника. Чому я так сказав? Бо кожного дня заправляю автобус на тисячу гривень, здаю касу, та й коштів не вистачає… Потім мене ще й почали обзивати "людиськом" і "безхребетною тварюкою".

На думку водія, побратими Василя Поповича вчинили не зовсім правильно.

"Так не робиться, вони прийшли вночі, аби люди не бачили. Хай би підійшли тоді, коли були б якісь очевидці, вони б теж розповіли своє бачення. Оточили автобус… Напевно, думали, що я втікати буду, але ж я себе поводив адекватно і нормально. Дружина атовця телефон до очей піднесла, я такого відношення не розумію. Можна ж було цивілізованіше це зробити", – каже пан Іван.

Крім того, селом почали ширитися чутки, що через інцидент перевізника звільнили з роботи, але водій цей факт заперечує.

"Направду, люди мене підтримують, бо в мене не було ще ні з ким інцидентів. Я і афганців возив, і дітей до школи, – ніколи не виникало конфліктів. Але з приводу звільнення поки нічого не чув".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: