fbpx

Муніципальну варту Франківська очолить лицар "Ордену Залізної Остроги" Богдан Кухарук

Суспільство 12:41, 16.08, 2016

Сьогодні на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська представив майбутнього керівника муніципальної варти міста.

В цей час Богдан Кухарук рекомендований на посаду начальника Муніципальної варти, оскільки проходить процедуру звільнення з війська, уточнила керівник патронатної служби мера Вікторія Дротянко. 
 
Нагадаємо, на липневій сесії Івано-Франківської міської ради голова Обласної спілки учасників АТО Тарас Шпук та заступник начальника патрульної поліції Івано-Франківська виступили із зауваженням, що Статут комунального підприємства "Муніципальна варта", яке планують створити в Івано-Франківську, не відповідає нормам чинного законодавства. 
 
 
 
Львів'янин Богдан Кухарук – учасник бойових дій, доброволець. 
 
До війни займався альпінізмом, мультигонками, організовував туристичні заходи, був головним суддею мультиспортивних змагань. Від початку війни супроводжував колони з допомогою військовим на передову. Згодом, коли сформувався батальйон особливого призначення "Гарпун" для проведення розвідувальних та протидиверсійних заходів, долучився до нього. Брав участь у виїздах на передову. Двічі проходив навчання з першої допомоги в інструкторів "Захисту Патріотів". Рік тому поблизу блок-посту "Шахта", між містами Авдіївка та Ясинувата (Донецька область), разом із побратимами з "Гарпуна" та 74-го розвідувального батальйону, виконуючи завдання, підірвалися на міні. П’ятеро з восьми бійців, серед них – Богдан Кухарук, отримали поранення.
 
Богдан Кухарук  вихованець "Пласту", учасник куреню сеньйорів Національної скаутської організації України "Орден Залізної Остроги". Учасники Ордену умовно вважаються лицарями. Курінь зажив слави легендарного завдяки своїй діяльності та вихованцям. 
 
Новий керівник Муніципальної поліції долучиться до охорони порядку у Франківську під час святкових заходів з відзначення 25-ої річниці Незалежності України.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: