fbpx

Муніципали і патрульні спіймали біля "Бастіону" школярів з алкоголем і легкими наркотиками

Суспільство 09:36, 27.02, 2018

Минулої п’ятниці Муніципальна варта спільно із працівниками патрульної поліції, ювенальної превенції та міськвиконкому провели рейд поблизу "Бастіону".

Спіймали близько півтора десятка осіб  здебільшого школярів віком 14-16 років, повідомили КУРСу в патрульній поліції та ювенальній превенції. Виявили алкоголь, цигарки, насвай – азіатський легкий наркотик, залишки від таблеток. Керівник Муніципальної варти Богдан Кухарук на оперативній нараді в міського голови заявив про майже 80 дітей, яких застали на "Бастіоні" з алкоголем і наркотиками.

"Масовість даної акції вразила нас. Хоча 80 осіб – це не межа. За словами працівників "Бастіону", інколи їх буває більше сотні", – сказав Кухарук. 

"Це проблема. Це означає, що наша правоохоронна система не працює. Я не вірю, що не можа навести з цим порядок. Завжди можна знайти того, хто збуває це дітям", – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

Заступник міського голови Олексій Кайда додав, що це результати реформ поліції під проводом міністра. Марцінків порадив надіслати батькам цих дітей "листи щастя".

У ювенальній превенції КУРСу повідомили, що наразі проводять перевірку стосовно 8 дітей.

Прес-служба патрульної поліції додала, що в зону уваги потрапили 15 дітей, двоє із них – із запахом алкоголю. Цих дівчат передали батькам. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: