fbpx

Ми доґаздувалися до того, що на дахах комунальних будинків ростуть дерева, – Дзеса

Суспільство 13:47, 22.02, 2017

Директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна Віталій Костишин звітував про викорчувані дерева на дахах комунальних будівель.

Комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу заслухала звіт директора комунального підприємтва Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна Віталія Костишина.

Голова комісії Остап Дзеса зазначив, що керівнику підприємства немає сенсу звітувати, оскільки всі мали можливість ознайомитися зі звітом.

"Я черговий раз при багатьох людях хочу відзначити, що це не було помилкою передати цілий ряд об’єктів під управління цього підприємства…" – розпочав Дзеса.

Його перебив депутат облради Олександр Левицький, який почав кепкувати з того, що підприємство прозвітувало про "викорчовування дерев на даху".

На що Дзеса відповів, що теж читав звіт і це означає, що Костишин підготувався дуже ретельно.

"Ми доґаздувалися до такої міри, що на деяких наших об’єктах викорчовували дерева. Але ми навели порядок на Василіянок, 62А, також у будинку під куполом. Дуже прошу, щоб ми навели нормальний порядок на вулиці Незалежності, 5",  зазначив Остап Дзеса.

На одному з попередніх засідань комісії Дзеса назвав будинок на Незалежності, 5 "стидобою", яку "засмерділи націоналісти та інші орендарі". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: