fbpx

"Ми зробили все, щоб вирішити конфліктну ситуацію, і нічого не приховуємо", – директор 22-ї школи про бійку між учнями

Суспільство 13:37, 20.03, 2018

Сьогодні у франківській ЗОШ №22 працювала поліція: опитували свідків вчорашньої бійки, в якій потерпів восьмикласник.

Про це КУРСу повідомив директор школи Михайло Калинюк. Директор запевнив, що адміністрація школи не приховує інформації про конфлікт і не намагалася його "замнути".

Заступниця директора з виховної роботи Людмила Грицко просто не встигла повідомити про бійку директора та педагогічний колектив, оскільки саме займалася з'ясуванням обставин і спілкуванням з батьками учнів, які побилися в гардеробі. Наміру щось приховувати завуч не мала, навпаки, каже Михайло Калинюк, вона сама ще вчора викликала батьків і запросила до школи поліцію. На щастя, хлопчик, побитий дев'ятикласником, не зазнав серйозних травм, тож батьки перепросилися і порозумілися. Скаргу в поліцію мама восьмикласника вирішила не писати.

Сьогодні поліцейські опитали учасників та свідків бійки. Інформація про підозрілий пакетик, який начебто випав в одного з учасників, не підтвердилася. "Наркотики у нашій школі не ходять. Ми дуже уважно за цим стежимо, співпрацюємо з профілактичною метою і з Муніципальною вартою, і з поліцією", – зазначив Михайло Калинюк.

"Як бачите, школа не відсторонилася. Завуч діяла максимально коректно і професійно, і я її за це відзначив. Наша школа – найбльша в області, це 1600 учнів, тож зрозуміло, що трапляються і конфліктні ситуації між дітьми. Ми ніколи нічого не приховуємо і намагаємося вирішувати проблеми разом і з батьками, і з громадськістю, і відкриті до співпраці зі ЗМІ", – запевнив Михайло Калинюк, який, до речі, також очолює раду директорів шкіл Івано-Франківська.

Як писав КУРС, сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернув увагу Нацполіції на проблему продажу алкоголю і наркотиків школярам. За словами мера, майже кожен школяр у Франківську знає, у кого можна купити наркотики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: