fbpx

Михайло Саакашвілі поспілкувався з прикарпатцями про Україну майбутнього

Політика 18:44, 27.11, 2017

Під час прямого зв'язку з різними областями Михайло Саакашвілі відповідав на питання, що турбують українців. Поговорив лідер "РУХУ НОВИХ СИЛ" і з прикарпатцями. Все це відбувалось у форматі телемосту "Розмова про Україну майбутнього".

Представників областей цікавили різного роду питання: про прозорість ЗМІ, мораторій на землю, бізнес, податкову реформу. У прямому включенні з Івано-Франківщини люди поцікавились, чи буде виборчий кодекс ухвалений у другому читанні і як українцям змусити Верховну Раду його прийняти.

На що Михайло Саакашвілі відповів, що неочікувано для влади пройшов кодекс в першому читанні, і зараз робиться усе можливе, щоб він не пройшов у другому або хоча б був кардинально змінений.

"Цього не вийде, якщо вони зрозуміють, що нас багато. Тож третього грудня ми повинні зібратись і показати, що люди є і вони мають вимоги. Має відбутись переворот свідомості, щоб вони боялись народ. Якщо народ не змусить владу боятись – нічого не вийде", – наголосив Саакашвілі.

Позитивно оцінює такий формат розмови лідера "РУХУ НОВИХ СИЛ" Михайла Саакашвілі з українцями прикарпатський політолог Андрій Фармуга. 

"На відміну від нашого президента, який тільки односторонньо спілкується з людьми через телевізор, Михайлу Саакашвілі українці мали можливість поставити питання, якимось чином відреагувати на те, про що говорилось. І, як на мене, це дуже добре, що "РУХ НОВИХ СИЛ" використовує такі новітні технології. Адже цій політичній силі влада влаштувала інформаційну блокаду, і було дуже приємно, що зусиллями активістів "РУХУ НОВИХ СИЛ" знайдені нові формати спілкування, коли завдяки Інтернету організовуються заходи з двосторонньою комунікацією", – говорить Андрій Фармуга.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: