fbpx

Микола Палійчук: "Українці втомилися від старих облич при владі, тому шукають гідну альтернативу"

Суспільство 14:30, 05.07, 2018

Керівник фракції "УКРОП" в Івано-Франківській обласній раді, голова комісії з питань бюджету, фінансів та податків Микола Палійчук відповідав на запитання прикарпатців у прямому ефірі програми "Про головне в деталях" на ОТБ "Галичина".

Глядачів цікавили теми будівництва шкіл, садочків, дитячих майданчиків. Також говорили про президентські вибори, українських чиновників та створення Єдиної української помісної церкви. 

"Питання об’єднання українських церков, мені здається, спеціально підіймають під старт президентських виборів. Якби із створенням Єдиної помісної церкви всі чиновники і депутати присяглись, що перестануть красти і брати хабарі, тоді був би результат. А так для звичайних українців практично нічого не зміниться. Якщо цю релігійну тему використовують для перемоги на виборах – то стид і ганьба їм",  зазначив укропівець.

За словами Миколи Палійчука, українські чиновники не вміють просто, без галасу, чесно виконувати свою роботу.

"У сусідній Польщі роблять дорогу, великий автобан. Скрізь техніка, люди, кипить робота. Але немає жодного білборду "влада зробила", як на Прикарпатті. У Варшаві немає ніде табличок, що за сприяння мера сквер зроблений чи ще щось. Це робота мера, він отримує за це зарплату. І не має бути ані табличок, ані білбордів. А в нас фірма "ПБС" зробила якісно дороги, з ними не розрахувалися, а влада себе хвалить. Та це ваша робота, просто виконуйте її",  сказав Микола Палійчук.

За його словами, нині в Україні немає прозорих законів та зрозумілих правил гри для бізнесу.

"Проблема нашої держави у тому, що той, хто дає дозвіл виробляти, заробляє більше за того, хто виробляє. А ще у нас є велика кількість контролюючих органів. В жодній країні немає стільки підрозділів, які займаються економічними злочинами: податкова поліція, прокуратура, СБУ. Всюди в світі СБУ – це виключно державна безпека. Але не у нас. Бо там, де бізнес, там є і гроші, тому цим цікаво займатись".

Саме тому, переконаний Микола Палійчук, напередодні нових президентських виборів українці шукають нові обличчя, альтернативу чинній владі, яка довела країну до такого стану.

"Я особисто буду підтримувати Олександра Шевченка. Це людина, яка у депресивному регіоні створила країну Буковель. Я вважаю, що менеджер, який має багато успішних проектів, може керувати країною",  сказав Микола Палійчук.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: