fbpx

Микола Палійчук: "В умовах воєнного стану замість танків ДУС закуповує "Мерседеси" за 42 мільйони"

Політика 12:48, 20.12, 2018

В умовах воєнного стану Державне управління справами при Президентові України закуповує нові "Мерседеси" вартістю 750 тисяч доларів кожен або ж 42 мільйони гривень. Із поясненням, що це для зустрічі офіційних делегацій. Ну якось ми офіційні делегації до цього зустрічали. Як на нас має дивитися світ, якщо ми просимо кредити, не виплачуємо людям заробітні плати, а купуємо такі дорогі "Мерседеси". Якщо у нас воєнний стан, на кордоні російські війська, то за ці гроші можна купити доброго танка.

Про це в ефірі "Актуального інтерв’ю" ОТБ "Галичина" сказав керівник УКРОП Прикарпаття, голова комісії з питань бюджету, фінансів та податків Микола Палійчук.

 "Другий випадок – повернення на посаду Насірова. Мова вже не йде про десятки і сотні чиновників, яких затримували, судили за розкрадання державного майна, корупцію. І зараз всі вони при посадах. Випадок із Насіровим обурив кожного українця. Підбивати підсумки воєнного стану ми будемо уже після його завершення. Проте на сьогодні вже є негативні впливи. До прикладу, туристи-іноземці масово відмовляються їхати до України", – додав укропівець.

Говорили у студії і про бюджет, з яким Прикарпаття житиме у 2019 році.

На правах реклами

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: