fbpx

Миколу Палійчука переобрали головою Івано-Франківської обласної організації УКРОПу

Політика 16:14, 22.03, 2018

Відбулась звітно-виборча конференція Івано-Франківської обласної організації партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП". Серед основних питань – звіт керівника обласної організації Миколи Палійчука та вибори голови обласної організації.

"Можу відзначити роботу Снятинської, Надвірнянської, Яремчанської, Рогатинської організацій. Загалом усі райони гарно працюють. Саме тому партія УКРОП на Прикарпатті посідає лідируючі позиції. Хочу наголосити, що на місцях ми повинні залучати до співпраці активну ініціативну молодь, яка прагне до змін у країні", – зазначив Микола Палійчук.

Делегати конференції одноголосно підтримали кандидатуру Миколи Палійчука та обрали його головою Івано-Франківської обласної організації на найближчих чотири роки.

"Микола Палійчук – гідний керівник та лідер. Він працює для громади та для команди обласного УКРОПу", – наголосив голова Городенківської районної організації Станіслав Даниш.

"Я вважаю, що конференція пройшла плідно. Дуже тішить, що наша обласна організація одна з найкращих в Україні. Тому Коломийська міська організація підтримала кандидатуру Миколи Палійчука", – зауважив укропівець Ігор Костюк.

Також на зібранні обрали склад ради обласної організації. До неї увійшли керівники районних та міських організацій і активісти партії УКРОП.

Довідка УКРОПу. Микола Палійчук очолює Івано-Франківську обласну організацію УКРОПу з 2015 року. Впродовж цього часу на Прикарпатті створено 19 районних та міських організацій. Він є головою фракції партії УКРОП в Івано-Франківській обласній раді, керівником Постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: