fbpx

Минулого року "Даноша" виготовила для українського ринку 23 тисячі тонн свинини

Суспільство 17:16, 26.01, 2017

За підсумками 2016 року українська компанія "Даноша" забезпечила понад 23 тис. т свинини на національному ринку. За оцінками аналітиків Асоціації свинарів України, станом на 1 грудня цього року споживання свинини та продуктів з неї в країні склало 738 тис. т.

Компанія продовжує нарощувати об’єми продукції на 7 сучасних свинокомплексах в Івано-Франківській області. Свиноматочне поголів’я становить понад 14 тисяч голів та є основою для вирощування здорових свиней, які забезпечують український ринок якісним м’ясом. Слід додати, що за таким же принципом працюють свинокомплекси у європейських країнах – Польщі, Данії та Німеччині, українським аграріям вдалось втілити новітній досвід на рідній землі, інформує прес-служба компанії "Даноша".

За оцінками спеціалістів "Даноші", цього року досягнуто високого показника – в середньому 32 поросятка, відлученого від свиноматки. Такі результати стали можливими завдяки щоденним зусиллям працівників на фермах. Як зазначає Том Аксельгаард, засновник компанії і фермер з багаторічним досвідом, секрет успіху полягає в кращій генетиці, кращому кормі і найкращому догляді за тваринами. Компанії вдалось побудувати завершений цикл виробництва, "Даноша" одне з небагатьох вітчизняних агропідприємств, яке не імпортує сировину для кормів, а вирощує її на місці.

Неабияким успіхом цього року є посилення позицій у західному та центральному регіонах України. Протягом 2016 року зміцнена співпраця з потужними м’ясоперерообними підприємствами Львівської, Вінницької, Житомирської та Чернівецької областей. Українська агрокомпанія "Даноша" зарекомендувала себе як надійного партнера на ринку, якому довіряють, бо компанія працює, строго дотримуючись українського та європейського законодавства.

Партнери позитивно відгукуються про якість продукції та зацікавлені у тісній співпраці. Крім того, надійність та забезпечення вчасних поставок і безперебійної роботи – основний аргумент на користь співпраці з "Даношею".

Український ринок також не є достатньо забезпечений свининою, і експерти очікують, що об’єм і потенціал внутрішнього ринку свинини та м’ясопродуктів має збільшитися на 3,5% і сягнути 802 тис. т за підсумками року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: