fbpx

В Івано-Франківську відбулись змагання з баскетболу серед студентів

Спорт 12:31, 27.03, 2017

Минулого тижня відбулися три гри Чемпіонату студентської баскетбольної ліги серед чоловіків.

У вівторок, 21 березня, зустрілися основні суперники за перше місце в підгрупі Б – команди Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івано-Франківського національного медичного університету.

Про це розповів головний суддя Чемпіонату студентської ліги Геннадій Калашніков.

"Хоч гра була між серйозними суперниками, вона стала "найчистішою" грою турніру. Баскетболісти Прикарпатського національного університету отримали лише 2 фоли, а у їхнього суперника було зафіксовано чотири порушення правил. Гравці Прикарпатського університету, яких прийшло на гру лише п’ятеро, повністю переважали свого суперника на майданчику", – сказав він.

Також гравці влаштували змагання, хто більше закине 3-очкових. Студенти ПНУ закинули 12 дальніх кидків, тоді як суперники відзначилися лише двома.

Вперше в цьому турнірі команда ПНУ закинула більше ста очок. Гра завершилася на їхню користь з рахунком 109:71.

У середу, 21 березня, команда Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету приймала на своєму майданчику команду Коледжу електронних приладів.

"Як і в грі першого, кола гравці КЕП, яких тренує досвідчений тренер Аїда Вікторівна Євтушенко, маючи кращу підготовку, без проблем розібралися з командою КЛНАУ. Гравці КЕП повністю переважали свого суперника в атакувальних діях, і кидки у них були влучнішими, ніж у суперника", – прокоментував суддя.

Остаточний рахунок – 42:28. Перемогли баскетболісти КЕП.

У п’ятницю, 24 березня, команда Прикарпатського національного університету провела гру на своєму майданчику проти команди коледжу Львівського національного аграрного університету. Гравці ПНУ без напруження провели гру і перемогли з рахунком 86:26.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: