fbpx

Минулої доби на Прикарпатті сталося сім ДТП – п'ятеро травмованих і один загиблий

Суспільство 10:53, 17.09, 2018

Дорожньо-транспортні пригоди зафіксовані у Коломийському, Косівському, Галицькому, Городенківському районах, м. Калуш та с. Татарів. П'ятеро осіб травмовано, один загиблий.

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Як писав КУРС, вчора у Татарові автомобіль переїхав чоловіка, який лежав на дорозі. Потерпілий помер на місці.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Шепарівці Коломийського району. 48-річна водійка автомобіля, виконуючи поворот ліворуч, не врахувала дорожню обстановку та не надала перевагу в русі зустрічному мотоциклу під керуванням 34-річного місцевого жителя. Внаслідок цього жінка допустила зіткнення з мотоциклом. Мотоцикліста доставили в Коломийську ЦРЛ з рваною раною коліна та переломом гомілки.

Вночі у с. Старі Кути Косівського району 26-річний водій мопеда без реєстраційного номера, рухаючись дорогою місцевою значення, не врахував складних погодних умов, дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та допустив падіння мопеда, яким керував. Чоловік отримав тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забійну рану надбрівної ділянки голови, забійну гематому повіки, коматозний стан. Його доставили у Косівську ЦРЛ.

Невдалий обгін стався у с. Насташине Галицького району. 53-річний водій автомобіля "V", не переконавшись у безпеці руху, допустив зіткнення під час обгону автомобіля "N", який саме здійснював поворот ліворуч для заїзду на подвір'я. З місця ДТП 53-річного водія доставили у Бурштинську ЦМЛ зі скальпованою раною голови в тім’яній ділянці.

На автодорозі Татарів – Кам’янець-Подільський водій легкового автомобіля "Honda Acсord", 54-річний громадянин Республіки Польща, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет між с. Котиківка та с. Семаківці Городенківського району. Рятувальники з Городенка від’єднали клеми АКБ. Травмованих немає.

Вчора у с. Дем'янів Галицького району 43-річний водій автомобіля "Мерседес-Віто" з’їхав з дороги в меліоративний канал. На місце ДТП виїжджали рятувальники з Галича та Бурштина. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою шанцевого інструменту деблокували водія та на ношах транспортували до карети "швидкої". З травмами потерпілого направлено в Бурштинську міську лікарню.

Ввечері у Калуші 35-річний водій на автомобілі Audi-80 з’їхав у кювет. Місцеві рятувальники вивільнили водія та передали бригаді "швидкої". Його доставили у Калуську ЦРЛ.  

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: