fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Мирні акції працюють, бо люди виходять за ідею, а не гроші, – Сакварелідзе про продовження протестного руху

Мирні акції працюють, бо люди виходять за ідею, а не гроші, – Сакварелідзе про продовження протестного руху

Політика 18:09, 03.04, 2018

Мирними акціями протесту українці показали, що олігархія не завжди працює, головне – це ідея, довкола якої об’єднуються люди, ентузіазм і бажання боротись. Саме тому мирний протест для зміни влади в Україні продовжуватиметься.

Про це повідомив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе в ефірі Newsone, повідомляє прес-служба РНС. 

"Мирними Маршами, проведення яких фінансувалось за рахунок пожертв звичайних людей, ми довели, що олігархія не завжди працює, не обов’язково володіти центральними ЗМІ. Людей можна об’єднати довкола однієї ідеї. У нас є ентузіазм і бажання боротись, переконувати, за це людям не платять гроші, але вони виходять на вулиці. Ми показали, що ми безкомпромісні, ми не рвемось на посади, не хочемо договорняків", – зазначив Сакварелідзе. 

Він додав, що протестний рух в Україні триватиме для зміни влади у виключно мирний спосіб, коли на вулиці вийде величезна кількість людей. 

"Порошенко не чекав, що десятки тисяч людей будуть маршувати за його відставку. Хтось безвідповідальний на нашому місці використав б цей натовп і буквально б "взяв" владу у свої руки, взяв б АП тощо. Ми на це не підемо, бо розуміємо, що це потягне за собою громадянську війну, падіння ВВП. Ми домовились з людьми мирним шляхом нарощувати масштабність акцій до, наприклад, Румунського сценарію, коли людей було настільки багато, що владі було ніде ховатись", – відзначив політик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: