fbpx

Мирон Матейко намагався здобути прихильність колективу центру екстреної допомоги, який хоче очолити. ВІДЕО

Суспільство 19:50, 22.12, 2016

Вирішив оптимізувати власні сили. Саме так коментує Мирон Матейко своє бажання керувати клінічним Центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Прикарпаття.

Про це Мирон Матейко розповів сьогодні на зустрічі з трудовим колективом, який він хоче очолити, пише КУРС із посиланням на сюжет "Каналу 402".

За його словами, робота на посаді директора департаменту охорони здоров'я помітно його виснажила. Він переконаний, що може зробити більше для Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, і знає як, його удосконалити. Якщо на нову посаду його не призначать, він залишиться очолювати департамент.

Про те, що директор департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської облдержадміністрації Мирон Матейко написав заяву на звільнення, стало відомо 16 грудня. Однак депутати облради не поспішають призначати головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги та вирішили не виносити це питання на сесію.

Нагадаємо, облрада звільнила з посади головного лікаря Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Похмурського. Він написав заяву. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: