fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На аукціон виставили футболку англійського клубу з автографом Ярмоленка – збирають гроші хворому малюку з Франківська

На аукціон виставили футболку англійського клубу з автографом Ярмоленка – збирають гроші хворому малюку з Франківська

Суспільство 12:32, 10.03, 2019

Дворічний франківець Сашко Мазурик, син гравця футбольного клубу "Бистриця" Василя Мазурика, потребує термінової допомоги.

У дворічного франківця Саші Мазурика діагностували синдром Віскота-Олдріча, і врятувати хлопчика може тільки трансплантація стовбурових клітин кісткового мозку. Вартість такої операції близько 200 тисяч доларів. 

1

Щоб зібрати кошти на лікування Сашку, у мережі запустили благодійний аукціон. Впродовж двох місяців було розіграно 6 лотів і зібрано 49 000 гривень.

Черговий лот – футболка англійського футбольного клубу West Ham United з автографом гравця національної збірної України Андрія ЯрмоленкаПро це в соцмережі Facebook повідомив Ігор Сорока.

"Друзі, футбольна спільното й всі небайдужі, звертаюся до вас із проханням долучитися до благодійного аукціону! В якості чергового лота – футболка West Ham United з автографом Андрія Ярмоленка, оформлена у фірмовому стилі Memorabilia by Alexander Krilov. Щиро дякуємо екс-президенту Української Прем’єр-Ліги Володимиру Генінсону за небайдужість, допомогу Сашку і наданий експонат", – йдеться в повідомленні.

Стартова ціна – 5000 гривень
Мінімальна ставка – 100 гривень у коментарях під цим постом
Фінал аукціону – 28 березня 2019 року о 18:00 год.

Можна допомогти в інший спосіб – переказати кошти на картковий рахунок батька хлопчика: Приватбанк 5168 7573 7577 5188. Василь Мазурик +380(50) 292 87 39

Відслідкувати всю інформацію про лікування дитини, грошові надходження, а також нові лоти можна за хештегом – #рятуєможиттяМазурика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: